loading...


Hotellet har ett flertal boendealternativ framtagna utifrån ett prisvärt alternativ och våra gästers behov, framförallt för företag, men vi välkomnar varmt både affärsresenärer, veckopendlare och turister. Här finns enkel- samt dubbelrum, 3-bäddsrum och familjeboende. Totalt 60 bäddar fördelat på tre våningar med tillagningskök och frukostservering i bottenplan.
 


VÄLKOMMEN TILL KARLSHAMN
 

Karlshamn är en idyll, nära till havsbad och mysiga innergårdar.
En slags bullerbyn i modern förpackning.
Blekinge, Sveriges trädgård och Karlshamn är Alice Tegnérs stad, brännvinskungen L O Smiths stad och den stad som Carl Jonas Love Almqvist en gång jämförde med Stockholm. Karlshamn är den stad i Sverige som är känd för alla sina vackra lummiga små bakgårdar. Här finns mycket att upptäcka - Karlshamns vandrarhem och hotell AB är en idealisk utgångspunkt med vårt läge och gångavstånd till allt i City och runt Stortorget eller Gallerian.
Karlshamns vandrarhem och hotell AB har nära till butiker och restauranger bla Terassen på Ronnebygatan och Loch ness som är en fin Skotsk pub och restaurang som är omtyckt av våra gäster.
På sommaren har vi i Karlshamn, teater, båtturer och festivaler och resten av året finns det en mängd av arrangemang såsom föreställningar , konserter eller mässor.

 

LÅGPRIS HOTELL
I KARLSHAMN

Centralt lågpris Vandrarhem och Hotell med tv, dusch, wc, bord, sittmöbler och kylskåp på alla rum. 
Hos oss ingår gratis bilparkering och gratis wifi. 
I hotellrummen ingår alltid logi, frukost, sängkläder, handdukar och slutstäd.


Det är även ett bra alternativ till stugor eller camping då vi också har veckouthyrning hela året om. 
Boendet är ett prisvärt alternativ både vad det gäller Hotell och Vandrarhem i Karlshamn i form av hotellrum, vandrarhemsrum, bed and breakfast eller familjerum, som kan passa alla.

Enkelrum 695:-
Dubbelrum 895:-

 

  

loading...
Hotellrum med dusch, wc, tv, bord, sittmöbler och kylskåp på rummet. Gratis wifi och bilparkering. Under "våra rum" finner du fler bilder.

Karlshamns vandrarhem och hotell AB ligger ca 500 meter från centrum och bara 400 meter ifrån ligger rececentrum för tåg och bussar. 
Du som gäst har 300 meter till närmsta restaurang, 700 meter till skärgårdsbåtar, 800 meter till havet, 50 meter till stor lekplats och är bara ett stenkast från närmsta busshållsplats.
Logi med perfekt läge, nära till allt. 


 

Telefonnummer: 0454-140 40
Email: info@hotellkarlshamn.se